Hirdetés

New York állam betiltotta a zoomos esküvőket



|

Mostantól nem lehet örök hűséget fogadni videóhíváson keresztül.

Hirdetés

Nem volt könnyű dolga annak, aki a pandémia alatt szeretett volna házasodni. Sokan úgy oldották meg, hogy szűk körben esküdtek, majd később, amikor már lehetett, házasságkötésüket barátaikkal ünnepelték meg, de New Yorkban népszerűvé váltak a Zoomon keresztül lezavart esküvők is. A hatóságok ezt valamiért nem díjazták.

Június végétől illegális zoomos esküvőt tartani, a házasodni kívánó feleknek, a tanúknak és egy engedéllyel rendelkező esketőnek is jelen kell lenni ugyanazon helyszínen.

Hirdetés

Andrew Cuomo kormányzó tavaly áprilisban engedélyezte a virtuális ceremóniák megtartását és a házassági anyakönyvi kivonat online megszerzését, amit akkor vont vissza, amikor június 25-én feloldották a vészhelyzeti állapotot.

A New York Times szerint ez a változás sokak terveit keresztülhúzta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.