Hirdetés

Nézd élőben az Apple legújabb bejelentéseit!



|

Ma este jön az Apple Far Out eseménye, mutatjuk, hogy tudod te is élőben követni.

Hirdetés

Hazai idő szerint 19 órakor indul az Apple Far Out eseménye, amit a show hivatalos weboldalán és az Apple YouTube-csatornáján is élőben lehet majd nézni. Sok bejelentést és leleplezést várunk most az almás gyártótól, szóval ha minden jól megy, eseménydús estével készülnek a cupertinóiak.

Szinte teljesen bizonyos, hogy itt fog bemutatkozni például az összes új iPhone 14 modell (valószínűleg 14, 14 Pro, 14 Plus és 14 Pro Max néven érkeznek), lelepleződhet az Apple Watch Series 8, az Apple Watch SE 2 és egy "Pro" verzió - utóbbi a Galaxy Watch 5 Pro vetélytársa lehet.

Hirdetés

Mindezeken felül nem okozna hatalmas meglepetést az AirPods Pro 2 megvillantása sem. Far Out show-n elhangzottakról természetesen a PC World Online-on is azonnal beszámolunk, a bejelentések megejtését követően egyből érkeznek majd az oldalunkon a friss hírek, összefoglalók.

Ne feledjétek, az Apple eseménye pontban 19:00-kor indul:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.