Hirdetés

Nézd meg a kék Galaxy S10 csúcsmobilt



|

Újabb renderelt képek kerültek elő, amelyek szerint kékben is jönnek az új Samsung Galaxy S10 modellek. Az egyik verzióból kanárisárga is lesz.

Hirdetés

A renderelt képek folyamatosan szivárognak a Samsung Galaxy S10E, Galaxy S10 és Galaxy S10+ készülékeiről, nemrég pedig előkerült a kék verzió is. A pletykák szerint ez nem lesz azonnal elérhető Európában. A Samsung a többi színre koncentrálna, a kék modellek pedig csak később jelennének meg a boltokban. Mivel az árnyalat nagyon hasonlít a Galaxy Note 9 óceánkékjére, ezért feltehetően igen népszerű lesz. 

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy a hátlapi kamerák kerete passzol-e majd színben a házhoz: a mostani képek szerint a kék verziónál nem, pedig az eddigi színeknél a hátlap és a kameramodul színe is egyforma volt. 

Az "olcsó" Galaxy S10E modellből mindenesetre kék, fekete, fehér, zöld és sárga verzióra számíthatunk. A nagyjából 750 dolláros készülék Exynos 9820 csúcslapkát kap (a Snapdragon 855-tel egyenértékű), 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. Az Infinity-O AMOLED-panel itt lapos lesz, de a kamera a jobb felső sarokba lesz fúrva, a káva pedig minimális. Az alumínium keretbe építik majd az ujjlenyomat-olvasót, oldalra. A hátlapra két kamera kerül, a 12 megapixeles, változtatható rekeszértékűt egy 16 megapixeles, ultraszéles-látszószögű egészíti majd ki. Az Android 9 Pie-re One UI felületet húznak, marad a jackcsatlakozó, az akku pedig 3000 mAh-s lesz. 

A Galaxy S10-ből már csak négy szín lesz, a kanárisárgáról le kell mondani. A specifikációk azonosak, de itt már 8 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel szerelt verziót is lehet majd vinni, a hátlapra pedig egy 13 megapixeles, telefotós kamera is kerül. Az ujjlenyomat-olvasót a képernyőbe építik. A kijelző lekerekített lesz, az akku pedig 3300 mAh-s. 

A Galaxy S10+ szintén elérhető lesz kékben, ezt több iparági forrás is megerősítette a napokban. Tudásra ez azonos a normál modellel, de 4100 mAh-s akkut kaphat, az előlapra pedig dupla szelfikamera kerül. Lesz belőle elvileg egy limitált szériás, kerámiaházas modell is, feketében és fehérben, 1 TB tárhellyel és 12 GB RAM-mal. 

A bemutatóra február 20-án kerít sort a Samsung, az előrendelések rögtön ezután kezdődnek. A bolti megjelenésre március 8-án számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.