Hirdetés

Nézd meg, hogy mekkora lesz az iPhone 12



|

A MacRumors olyan makettekhez jutott, amelyek jól mutatják az iPhone 12 méreteit az előző Apple mobilokhoz képest. Tenyérbe illő, vagy tenyértbemászó?

Hirdetés

Az Apple idén ősszel elvileg négy új iPhone 12-t mutat majd be, összesen három különböző méretben: 5,4, 6,1 és 6,7 hüvelykes modellekre számíthatunk, ebből a legkisebb és a legnagyobb új lesz, csak a 6,1 hüvelykessel volt már dolgunk a jelenlegi iPhone 11 formájában. Miközben sokakat az 5,4 hüvelykes verzió érdekel a várható kompakt méretei miatt, addig a MacRumors hozzájutott egy normál iPhone 12 verzió makettjéhez, Kínából. 

Hirdetés

Elvileg ez a tervrajzok alapján készült, vagyis élethűen tükrözi az új modell méreteit. Ilyen működésképtelen, de külső jegyeket tekintve pontos másolatokat azért szoktak kiadni, hogy ezeket már az új telefonok megjelenése előtt körbeküldhessék a kiegészítők gyártóinak, hogy az adott modell érkezésére már elkészülhessenek az új tokok, védőfóliák és egyéb külső apróságok. A MacRumors csapata fogta az eddigi iPhone okostelefonok fotóit, és a makett felhasználásával összerakott egy összehasonlító montázst. 

Ennek köszönhetően össze lehet vetni a jelenlegi felhozatalt és azt, hogy az iPhone 12 mekkora lesz az eddigi Apple mobilokhoz képest. További hasonlítgatásokhoz érdemes tudni, hogy az iPhone 11 Pro alapvetően az iPhone X-zel egyezik meg méretekben, az iPhone XR pedig az iPhone 11-gyel és a 6,1 hüvelykes iPhone 12-vel, szóval most mindenki nekiállhat méricskélni és elképzelni a tenyerében az idén érkező almás péklapátot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.