Hirdetés

Nézd meg ingyenesen a beszélgetést Neil deGrasse Tysonnal és más kutatókkal arról, hogy milyen jövőre számíthatunk!



|

Jó kezekben a jövő? Ezt a kérdést fogja boncolgatni a 2022-es MVM FutureTalks, ahová még maga Neil deGrasse Tyson is becsatlakozik.

Hirdetés

November 10-én, este hat órától indul Neil deGrasse Tysonnal a teljesen ingyenes, online, élő talk show, az MVM Future Talks 2022. A 2021-es eseményhez hasonlóan idén is egy tudományos-ismeretterjesztő-szórakoztató vitára számíthatunk, ahol már a témafelvetés is elég izgalmas: jó kezekben van-e a jövő?

A harmadik MVM Future Talks show a www.mvmfuturetalks.hu oldalon lesz élőben követhető holnap 18 órától, az adás ideje alatt a nézők is feltehetnek majd kérdéseket. Fontos azt is megjegyezni, hogy a show első felét magyarul, a másodikat pedig angolul közvetítik, a második blokk szinkrontolmácsolással lesz követhető.

Hirdetés

Neil deGrasse Tysonon amerikai asztrofizikus, író mellett a beszélgetésbe becsatlakozik Kevin Kelly, a Wired magazin alapítója, Porkoláb Imre katonai stratéga, a NATO korábbi képviselője a Pentagonban, ifj. Duda Ernő üzletember, medtech-innovátor és Zábori Balázs űrkutatási mérnök, fizikus is. Házigazdaként Ördög Nóra és Szirmai Gergely vezényli le majd a show-t, melyben feltűnik még Magyarósi Csaba és a Pamkutya formáció egyik tagja, Osbáth Norbert is.

Ahogy az alábbi videóban is látható, Neil deGrasse Tyson külön videóban beszélt nemrég a rendezvényről:

Minden további információ az MVM Future Talks hivatalos weboldalán érhető el, illetve érdemes követni show-hoz kapcsolódó Facebook eseményt is. 

A 2020-as MVM Future Talks összefoglalóját itt, a 2021-es rendezvényét pedig itt lehet megnézni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.