Hirdetés

Nincs is akkora iPhone-láz?



|

A Piper Jaffray elemzői szerint az embereket igazából nem is izgatják annyira az idei iPhone-ok.

Hirdetés

Óriási felhajtás övezi az Apple idei iPhone készülékeit, amelyek szeptember 12-én mutatkoznak be, és egy új korszak kezdetét is jelenthetik az almás cég számára. 

Hirdetés

Az biztos, hogy sokan megőrülnek az új iPhone-ok miatt, azonban remek kérdés, hogy ez mennyi tényleges vásárlót jelenthet, mekkora a valódi érdeklődés. Michael J. Olson, a Piper Jaffray elemzője azt mondja, hogy valójában nincs is akkora iPhone-láz, az érdeklődés pont akkora, mint tavaly. 

A cég saját felmérése szerint az iPhone-felhasználók mindössze 16 százaléka tervez idén új modellre frissíteni, ami alig jelent előrelépést a tavalyi 15 százalékos eredménnyel szemben. A talán frissítők aránya viszont 29-ről 24 százalékra csökkent. 

Ha a felmérések hitelesek és jól tükrözik a valóságot, akkor az Apple kénytelen lesz kimerítő bemutatót tartani és sokat reklámozni, főleg akkor, ha a várakozásoknak megfelelően 400 000 forintnál is drágább lesz egy 512 GB-os iPhone X. 

Az iPhone X nem csak közel keret nélküli OLED-panelre és virtuális home gombra vált, 3D-s arcfelismerésre is cseréli a Touch ID-t, az L-alakú akkuja pedig hosszabb üzemidőt (és opcionális vezeték nélküli töltést) ígér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.