Hirdetés

Nincs többé Netflix rootolt okostelefonra



|

A Google Play Áruházból legalábbis már nem lehet beszerezni az appot ilyen készülékekre.

Hirdetés

Aki rootolt androidos okostelefonnal rendelkezik, esetleg a bootloadere már nem zárt; az többé nem tudja majd letölteni a Netflixet a Google Play Áruházból. 

Hirdetés

Elsőként az Android Police szúrta ki, hogy a Netflix app immáron nem kompatibilis az ilyen eszközökkel. 

Érdekes, de maga az app az ilyen készülékeken továbbra is működik, mindössze nem lehet többé letölteni a Play Áruházból. 

Aki régebbi Netflixen ragadt, az nyugodtan telepítheti például az 5.04-et, mindkettő működik majd egymás mellett, bármilyen készüléken. 

A Netflix szerint az 5.0 és a későbbi kiadások megkövetelik a Google Widevine DRM-et, és kizárólag azokkal a készülékekkel működnek, amelyek megfelelnek a Google és az Android követelményeinek. 

Arra természetesen nincs garancia, hogy az app régebbi verziói örökké működőképesek maradnak, de az, aki pórul járt, bármikor beszerezheti az appot az APK Mirror oldaláról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.