Hirdetés

Nocsak, az Intel megerősítette a Windows 11 megjelenési idejét?



|

Lehet, hogy a korábbi pletyka nem alaptalan, és néhány hónap múlva már élesedik is az új operációs rendszer.

Hirdetés

Habár még egy ideig élvezi a Microsoft támogatását a Windows 10, érdemes lehet felkészülni az operációs rendszer utódjának érkezésére, ugyanis a nem túl régen bejelentett Windows 11 számos hasznos funkcióval várja majd a felhasználókat.

Azt még ugyan nem tudjuk, hogy hivatalosan mikor érkezhet meg a Microsoft újdonsága, viszont korábban azt pletykálták, hogy már idén ősszel sor kerül a váltásra, és lehet, hogy ez így is fog történni.

Hirdetés

Az Intel ugyanis időközben publikált egy dokumentumot a drivere kapcsán, amiben az alábbi szöveg olvasható az operációs rendszerek között:

"Microsoft Windows* 11-64 - October 2021 Update (21H2)"

Ezzel a gyártó látszólag megerősítette azt a korábbi pletykát, miszerint idén októberben már fejest is ugorhatunk a Windows 11-be. A hivatalos kommunikáció szerint is valamikor 2021 második felében kerülhet sor az új operációs rendszer megjelenésére, de ha valóban az ősz második hónapját választotta a Microsoft, akkor már nem is kell olyan sokat várnunk arra, hogy lecserélhessük a Windows 10-et.

Persze nem szabad elfelejteni, hogy a Windows 11 elvileg fokozatosan lesz elérhető a különböző eszközökön, szóval lehet, hogy októberben még csak az újabb masinákon használhatjuk azt, és a Windows 10-esek csak később frissíthetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.