Hirdetés

Nőnapkor is speciális Windows 10 akciók várnak



|

Még bőven van annyi időd, hogy a közelgő nagy 21H1 frissítés élesítése előtt beszerezd saját Windows 10 operációs rendszeredet.

Hirdetés

Keysworlds ismét nagy akciósorozatot hirdet, mely ezúttal a közelgő nemzetközi nőnapot ünnepli. Nem csak a hölgyek ünnepe esedékes azonban hamarosan, hanem a Windows 10 nagyszabású, 21H1 frissítése is, melyre a Windows Central értesülései szerint idén májusban számíthatunk. John Cable, a Microsoft Windows Servicing and Delivery részlegének vezetője elmondta, a frissítés fontos fejlesztéseket hoz el a biztonság, a távoli hozzáférés, és a felhasználói élmény szempontjából, ugyanakkor a hivatalos megjelenési dátumot egyelőre nem erősítették még meg.

Hirdetés

Amíg azonban a nagy Windows 10 frissítésre vársz, bőven van még időd beszerezni egy saját verziót a Microsoft operációs rendszeréből. Erre pedig remek lehetőséget biztosítanak a Keysworlds akciói.

A legjobb ajánlatok egy helyen

A nőnapi akciók kedvezményes árai bárki számára elérhetőek, aki a Keyworlds oldalán érvényesíti az Efu 50 kuponkódot. 

A kínálatban szereplő legnépszerűbb ajánlat jelenleg a Windows 10 Professional, ami mindössze 7,4€-ba kerül, illetve a Windows 10 Home Version, amiért 7,9€-t kell fizetni az 50%-os Efu50 kuponkód használata után.

Szintén sokan döntenek a 2 PC-s csomagok mellett a Windows 10 Professional 32/64-Bit (2 PC) pakk például csak 9,49€-ért, a Windows 10 Home-ból pedig 12,50€-ért vehető meg a 2 kulcsot tartalmazó csomag. Ezekhez ugyancsak az Efu50 kuponkód használata szükséges.

Mindezeken felül pedig érdemes figyelmet szentelni a 29,50€-s Microsoft Office 2019 Professional Plus és a 22,35€-s Microsoft Office 2016 Professional Plus ajánlatokra is. Ezekben az esetekben is a elengedhetetlen a Efu50 kuponkód használata a végső árhoz.

Szoftvercsomagok párban, verhetetlen áron

Érdemes szétnézni az alábbi páros szoftvercsomag-ajánlatok között is, melyeket szintén az Efu50 kuponkóddal tudsz érvényesíteni.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.