Hirdetés

November 24-én mutatja be a Xiaomi a Redmi Note 9 5G szériát



|

Elvileg globálisan is elérhető lesz a napokon belül bemutatkozó Redmi Note 9T és Redmi Note 9T Pro mobil.

Hirdetés

Egészen június óta pletykálnak már a Redmi Note 9 5G-ről, amely a legutóbbi szivárgások alapján Kínában már november 24-én elérhető lesz. Két külön modellre lehet számítani, és ezekből elvileg globálisan megjelenő kiadás is készül. Abhishek Yadav szerint Kínában Redmi Note 9 5G néven jön az új sorozat, míg a nemzetközi piacokon Redmi Note 9T-ként lesz elérhető. 

Hirdetés

A T jelzésnek köszönhetően egy kicsit elkülönülnének az új modellek a jelenlegi Redmi Note 9 szériától., maga a Redmi Note 9T és a Redmi Note 9T Pro pedig alapvetően a lapkakészletet és a kamerákat tekintve különbözne egymástól. 

A belépőszintű Redmi Note 9T MediaTek Dimensity 8000U chipet kaphat 48 megapixeles fő kamerával, míg a Pro modell Qualcomm Snapdragon 750G lapkát, 108 megapixeles Samsung HM2 kameraszenzorral. 

Furcsa módon most méretekben is lenne különbség, 6,53 és 6,67 hüvelykes kijelzőket emlegetnek ugyanis, ráadásul kissé logikátlan módon az olcsóbb modellbe kerülhet a nagyobb akkumulátor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.