Hirdetés

Novemberben jön a méregdrága blockchain-mobil



|

Egy második kijelző is lesz a kriptovalutás tranzakciókhoz az 1000 dolláros Finney blockchain-mobilon.

Hirdetés

Néhány hónapja még csak terv volt, most azonban hivatalosan is érkezik a piacra a blockchain-mobil, a Finney. Idén novemberben válik elérhetővé, már ismerjük az árát, és új képek is vannak az okostelefonról. 

Hirdetés

Az egyik legnagyobb érdekessége az, hogy olyan biztonságos tárhellyel rendelkezik a kriptovaluták számára, amely akkor is biztonságban marad, ha valaki sikeresen feltöri vagy megfertőzi a készüléken futó Android operációs rendszert. 

Az eszköz további érdekessége az a másodlagos kijelző, ami a készülék belsejéből csúszik elő, és a kriptovalutás tranzakciókat segíti. Ez egy 2 hüvelykes érintőkijelző, amelynek a neve Safe Screen. Kizárólag ilyen tranzakciókhoz jó, és az előcsúsztatása aktiválja a kriptopénztárcát is, amelynél a tranzakciók biztonságát dedikált firmware garantálja. 

A Sirin Labs egyébként 6 hüvelykes, 18:9-es kijelzővel, Snapdragon 845-ös chippel, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel, 12 és 8 megapixeles kamerákkal, ujjlenyomat-olvasóval és 3280 mAh-s akkuval szerelte fel a készüléket. A Finney már előrendelhető. Az ára 1000 dollár, de ezt SRN formájában kell megfizetni, ami a Sirin Labs saját kriptovalutája. 

Kizárólagos kriptopénztárcának használni persze nem teljesen jó ötlet a mindennapos okostelefonunkat, elvégre ha elveszítjük vagy megsérül, gondban vagyunk. A készülék inkább arra való, hogy indulás előtt töltsük rá a szükséges pénzmennyiséget. Ez kicsit sok fáradozást jelenthet, bár mostanában ez amúgy is jellemző lett mindenre, ami kriptovalutákkal kapcsolatos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.