Hirdetés

Nyáron jön a RED holografikus okostelefonja



|

Akár már áprilisban is megjelenhet a RED Hydrogen One, amely 4V-s videók készítésére is alkalmas lesz.

Hirdetés

A RED nevét általában a csúcskategóriás és méregdrága kamerákról ismerjük, ennek megfelelően a gyártó Hydrogen One okostelefonja is leginkább a fotózásra épít. 

Hirdetés

A prémium készülék elvileg sok különlegességet kínál majd, többek között holografikus kijelzőt és moduláris rendszert, amivel moziélményt garantáló kameramodult rögzíthetünk a hátlapra. 

A RED tavaly jelentette be, hogy készül az okostelefon, most pedig további információk is vannak. Az amerikai szolgáltatók valamikor nyáron dobhatják piacra a készüléket. A független modell ezzel szemben már hamarabb megjelenhet, és mivel vannak működő prototípusok, ezért elvileg már áprilisban vagy júniusban befuthatnak az első darabok. 

A specifikációkat tekintve egy 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzővel lesz dolgunk, ami alatt Qualcomm Snapdragon 835-ös lapka ketyeg. Mindezt egy 4500 mAh-s akku, USB-C, dual-SIM-támogatás, sztereó hangszórók és jackcsatlakozó egészítik ki. A készülék képes lesz 3D-ben és 4V-ben rögzíteni a videókat, ehhez nem kell majd kiegészítő. 

A RED szerint a 4V az a holografikus mód, ami jobb, mint a 3D, ugyanis szemüveg nélkül kínálja azt az élményt, hogy a tartalom kiemelkedik a kijelzőből. Elvileg több közösségi oldal is felkarolja majd a 4V-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.