Hirdetés

Nyolc óra alatt több mint 1 millió dollárnyi támogatás érkezett a kézben tartható PC fejlesztésére



|

A GPD Win 3 kampánya már több mint 6000%-kal lépte át a kitűzött crowdfunding célt.

Hirdetés

A kínai GPD gyártó tavaly év végén jelentette be a legújabb projektjét, a Windows 10-et futtató, kézben tartható gamer PC-t. A cég nagyon pontosan megtervezte, hogyan állna össze a gép, viszont a gyártáshoz szükséges költségek fedezésére crowdfunding kampányt kellett nyitnia. A GPD kisebb meglepetésére a kampány azonnal hatalmas siker lett, és a GPD Win 3-hoz kitűzött rugalmas célösszeget már jócskán sikerült túllépni az Indiegogo platformján.

Hirdetés

A kampány élesítésétől kezdve mindössze 8 óra leforgása alatt 1 millió dollár támogatás érkezett a projektre, és jelenleg közel 13 millió dollárt szánnak a rajongók a GPD Win 3 fejlesztésére. A crowdfunding még további 49 napig tart, tehát a GPD várhatóan további komoly fejlesztési támogatásra számíthat.

A tervek szerint a GPD még idén májusban piacra dobja a gépet különböző verziókban és színekben. Az olcsóbb modell 799 dollárba kerül, a legdrágább, vagyis a legjobb teljesítményt nyújtó, állvánnyal ellátott csomag pedig 949 dolláros árcímkét kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.