Hirdetés

Nyomásérzékeny lesz a Google Pixel 2 oldala



|

A jelek szerint a Google-nek nagyon megtetszett az HTC újítása.

Hirdetés

Mostanra nem titok, hogy a Google idei okostelefonjai október 4-én mutatkoznak be: a Pixel 2-t az HTC gyártja majd, a Pixel XL 2-t pedig az LG. 

Hirdetés

Lehet azonban, hogy az HTC egészen más ok miatt került a képbe, mint gondolnánk (elsőre a több éves együttműködés, aztán pedig a lehetséges felvásárlás jutna eszünkbe). 

A pletykák szerint ugyanis a Google nagyon elégedett az HTC újításával, amit az U11-nél vezetett be: a nyomásérzékeny házzal. 

Ennek hála a készülék oldalát megszorítva különböző műveleteket hajthatunk végre, például zoomolhatunk a Google Térképen vagy Fotókban. 

A Google állítólag annyira elégedett, hogy fizet az HTC-nek azért, hogy a Pixel 2 is tudja ezt a funkciót. Mindez a Google app kódjának visszafejtése során derült ki, ami utalást tartalmazott a funkciókra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.