Hirdetés

Nyomozást indított a rendőrség, miután feltörték egy pécsi iskola elektronikus naplóját



|

Az ismeretlen tettes több ezer jegyet írt be.

Hirdetés

A Pécsi Újság értesülései szerint a közelmúltban feltörték egy pécsi belvárosi iskola elektronikus naplóját, amelyet a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megerősített az MTI-nek. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult információs rendszer vagy adat megsértése miatt - közölték, de a nyomozásra való tekintettel több részletet nem árultak el az üggyel kapcsolatban. 

Hirdetés

A Pécsi Újság információi alapján az ismeretlen elkövető több ezer jegyet írt be az említett elektronikus naplóba, amelyről az iskola természetesen értesítette a szülőket. Az eset állítólag a napokban történt, és a pécsi intézmény azután tett feljelentést ezzel kapcsolatban, hogy az elkövető egy nekik küldött elektronikus levélben tett utalást a tettére. Az elektronikus napló egyelőre a szülők és a diákok számára sem érhető el, az illetékesek azon dolgoznak, hogy kiszűrjék a "hamis" jegyeket. 

Az MTI úgy tudja, hogy a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium érintett az ügyben, és meg is keresték az azt fenntartó Zirci Ciszterci Apátságot, de a hír írásának pillanatáig nem érkezett válasz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.