Hirdetés

Nyomozós játékkal hozza össze a fiatalokat a Tinder



|

Teljesen új mókával tér vissza az interaktív Swipe Night esemény.

Hirdetés

Sok más platformhoz hasonlóan a Tinder randiapp is folyamatosan küzd azért, hogy érdekes és izgalmas maradjon a felhasználók számára, ezért néhány hónapja egy sor új funkcióval rázta fel az ismerkedést.

Ezek közül az egyik a Hot Takes nevű móka, ami feleletválasztós gyorskérdések alapján sorsolja össze a hasonló világlátással bíró potenciális partnereket egy ki tudja, hová vezető előzetes gyorscsevegésre.   

Hirdetés

A chatre építve pedig hamarosan visszahoznak egy korábbi funkciót, a Swipe Nightot is. A lapozgatós játékkönyveket idéző videós kalandban egy apokalipszist kellett túlélnünk, azzal a csavarral, hogy az ugyanolyan döntéseket hozó felhasználók menet közben meg is ismerkedhettek egymással.

A csak bizonyos napokon elérhető játék hatalmas sikert aratott: több mint 20 millióan próbálták ki, és átlagosan 26%-kal több match-elést (kölcsönös tetszésnyilvánítást) eredményezett egy átlagos vasárnap estéhez képest.

A Cannes-i Reklámfesztiválon is díjazott Swipe Night következő felvonása viszont már egy "whodonit", azaz detektívtörténet lesz, ahol a tettes kilétére deríthetünk fényt a Hot Takest is hajtó gyorscsevegés segítségével. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a felhasználók közösen bogozzák majd ki a rejtély szálait, ami akár új románcokat is szülhet.

A játék novemberben debütál az Explore fülön, és három hétig lesz elérhető. A Tinder hivatalos közleménye kifejezetten a Z-generáció, vagyis a 18-25 éves korosztály figyelmébe ajánlja a funkciót.

A Swipe Night így a Hot Takes, a videós profilok és az érdeklődési körökre koncentráló Explore után egy újabb eszköz lesz a Tinder harcában, amellyel a randiapp a felhasználói tábor elöregedése ellen küzd. A vizsgálatok ugyanis azt mutatják, hogy a fiatalok a legaktívabbak a platformon, ezért a maximális jövedelmezőség és a hosszabb távú fenntarthatóság érdekében a tulajdonos Match Group kiemelten kezeli a legifjabb korcsoportot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.