Hirdetés

Nyugalom: a OnePlus 5 nem iPhone 7



|

Carl Pei nyugalomra intette azokat, akik szerint a OnePlus 5 csak egy iPhone 7-klón.

Hirdetés

A OnePlus 5 napokon belül hivatalosan is bemutatkozik, azt azonban a szivárgásoknak és a hivatalos kedvcsinálóknak hála már tudjuk, hogyan néz ki. A fenti és a lenti kép is az igazi OnePlus 5-öt ábrázolja. 

Hirdetés

Sokak szerint a OnePlus 5 éppen úgy néz ki, mint az Apple iPhone 7 Plus. 

Nagy a felháborodás, a Twitter, a Reddit és a fórumok tele vannak forrongó vagy éppen csalódott felhasználókkal - egyesek humorosan, mások haragosan állnak a témához. 

A OnePlus mindig is figyelte az effajta csatornákat, és nagyon sokat adott a felhasználók visszajelzéseire, véleményeire és kéréseire. Természetesen ezeknek a véleményeknek is rég a tudatában van. 

Carl Pei, a cég társalapítója ezért most a Twitteren intett nyugalomra mindenkit. Szerinte ugyanis a OnePlus 3-mal ugyanez volt, mielőtt megjelent (akkor az HTC 10 és a Samsung Galaxy S6 másolatának tartották a készüléket). A dizájn pont ugyanilyen támadásoknak volt kitéve, azonban az éles hangok végleg eltűntek, amikor az emberek először a kezükbe fogták a OnePlus 3-at. Carl Pei szerint a történelem megismétli önmagát, ezúttal is ez történik majd. 

Mit tudunk eddig a OnePlus 5-ről? Itt mindent összegyűjtöttünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.