Hirdetés

Nyugdíjba küldi a régi iPhone-okat az iOS 10.3.2



|

Rengeteg iPhone-felhasználó számára jelent rossz hírt az Apple következő frissítése.

Hirdetés

Példa nélküli rendszerfrissítés lesz az iOS 10.3.2, és sajnos nem a legjobb értelemben. Az Apple ugyanis szokatlan módon az iOS 10 pályafutásának a közepén kapcsolja le a régebbi iPhone készülékek támogatását. 

Hirdetés

Az iOS 10.3.2 béták már kihagyják a 32 bites eszközöket, ami nem megszokott. Eddig egyetlen frissítés sem tett így (kivéve persze, ha célzott javítás volt). 

Az iOS 10.3.2 összesen nagyjából 43,7 millió iPhone készülékre nem jut el - az iPhone 5 és az iPhone 5C felhasználóiról van szó. Ezek az utolsó 32 bites iPhone-ok, amelyek még futtatják az iOS 10-et. És most örökre az iOS 10.3.1-en ragadnak. 

Persze mindez annyira nem rossz hír. Az iPhone 5 és az iPhone 5C már-már ősi modelleknek számítanak, és csodaszámba megy, hogy még mindig támogatta őket a gyártójuk (az androidos piacon egészen más a helyzet). Az iOS 11-et a jelek szerint már nem kaphatják meg. 

Mindez jelzi, hogy innentől kezdve az eszköztámogatások végére az iOS-ciklusok közepén is számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.