Hirdetés

Olcsóbb lett az Oculus Go



|

Úgy zuhannak a VR headsetek árai, mintha a gyártók meg akarnák menteni a küszködő szegmenst.

Hirdetés

2020 nagy év lehet a VR számára, ha minden összeáll. Egyfelől végre aránylag sok olyan, AAA minőségű játék érkezik, ami a nagyközönség figyelmét is felkeltheti (Half-Life: Alyx, The Walking Dead: Saints & Sinners, Medal of Honor: Above and Beyond és PS4-re az Iron Man VR), másrészt egyre olcsóbb lesz elkezdeni az ismerkedést a VR világával.

Hirdetés

Pár napja a HTC a VIVE Pro árát csökkentette jelentősen, most pedig az Oculus jelentette be, hogy az amúgy sem kifejezetten drága Oculus Go ára véglegesen megváltozik. A 32 GB-os modell az eddigi 219 helyett 159 euróért, a 64 GB-os pedig 269 helyett 219-ért vihető haza a hivatalos viszonteladóktól.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Go egy önálló headset, amivel tényleg csak belekóstolni lehet a VR-ba, a fent felsorolt játékokat például nem fogja támogatni. A közösségi játékot lehetővé tevő Oculus Rooms alkalmazást tavaly októberben lelőtték, ami megkérdőjelezi, mennyire tervez az eszközzel hosszútávon a Facebook. Aki mindenképp PC-s VR-szettet szeretne, annak a termékcsaládból az Oculus Quest lehet a legjobb az első lépésekhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.