Hirdetés

Odacsaphat az iPad Prónak a Samsung Galaxy Tab S7+



|

Elég komoly szivárgások voltak a Samsung következő prémium táblagépéről, a Galaxy Tab S7+ modellről.

Hirdetés

Özönlenek az információk a Samsung új prémium mobiljairól, okosórájáról és táblagépeiről, ami nem véletlen: a Galaxy Note 20 széria, a Galaxy Watch 3 és a Galaxy Tab S7 sorozat debütálására is hamarosan sor kerül. A SamMobile pedig már szinte mindent megtudott az utóbbiról (is). Most konkrétan a Galaxy Tab S7+ modellről, a nagyobb prémium táblagépről került ki a specifikációs lista. Azért lesz majd meglepetés is a bemutatón, az S Tollról és a szoftveres fejlesztésekről még nem tudunk mindent.

Hirdetés

Maga a Galaxy Tab S7+ mindenesetre 12,4 hüvelykes kijelzőt kap (a kisebbik modell 11 hüvelykeset), 2800 x 1752-es felbontással. Ez alá Snapdragon 865 Plus lapka, 6/8 GB RAM kerül, lesz WiFi-s, 4G-s és 5G-s verzió is. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe lesz már ágyazva, az akku kapacitása pedig 10 090 mAh lesz, és 25 wattos adapterrel tölthető. 

Az előlapra egy 8 megapixeles kamera kerül, a hátlapra 13 és 5 megapixeles egységek. A bemutatóra augusztus 5-én, a digitális Unpackeden számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.