Hirdetés

Odacsapna a Snapchatnek a Facebook



|

Az azonnali és állandó megosztásra koncentrálna a Facebook új alkalmazása, a jelenleg is készülő Threads.

Hirdetés

A Facebook szeretné megszorongatni a Snapchatet, ezért a jelentések szerint egy Threads nevű app fejlesztésébe kezdett. Ez az app lehetővé tenné, hogy a felhasználók megosszák a közeli barátaikkal a státuszukat, a földrajzi helyzetüket és egyéb információikat is. Alapvetően az azonnali és közvetlen megosztás lenne a lényeg. 

Hirdetés

Az app elvileg az Instagram mellé készül, konkrétan az Instagramon lévő közeli barátokkal lehetne megosztani az információkat. A Facebookon belül már tesztelik is az appot, de egyelőre nem nyilatkoznak róla. 

Képernyőképekhez azonban már hozzájutott a média, és az már látszik, hogy lesz automatikus megosztás (például a földrajzi helyzethez, sebességhez). A Facebook ugyanakkor nem a valós idejű földrajzi helyzetünket osztja majd meg, hanem arról értesíti a barátokat, hogy mozgásban vagyunk. 

Bár nagy hangsúlyt fektetnek az információk megosztására, az app alapvetően az üzenetküldést tartja majd szem előtt: minden üzenet egy központi feedben jelenik meg, zöld pötty mutatja majd az aktív barátokat. Az Instagramon közzétett történetek pedig itt is láthatóak lesznek. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Threads mikor jelenhet meg, elvégre a belső teszt célja azt eldönteni, hogy hasznos-e az app, és folytassák-e a fejlesztését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.