Hirdetés

Új nevet kap az Office 365



|

Április végén jön a változás, de nyugalom, a felhasználóknak a világon semmi dolguk nem lesz ezzel.

Hirdetés

Microsoft Magyarország közleménye szerint idén április 21-től a Microsoft 365 néven válik elérhetővé az új Office 365. Elmondásuk alapján a névváltást elsősorban az indokolja, hogy az eddigi irodai alkalmazások - a mesterséges intelligencia erőteljes használatának köszönhetően - munkahelyi és életvezetési tanácsadókká lépnek elő.

Hirdetés

A több mint 37 millió jelenlegi Office 365 előfizetőnek egyébként semmilyen külön teendője nincs a névváltás kapcsán. A Microsoft illetékesei úgy fogalmaznak, hogy a Microsoft 365 mögött álló mesterséges intelligencia segítségével a Microsoft Editor megtanít bennünket szépen fogalmazni, Power Pointtal nemcsak a bemutató, hanem az elhangzó előadás is érdekfeszítőbbé válik, Power Pointban, Wordben, Excelben könnyebb és gyorsabb lesz a munka, a Outlook, Skype és Teams a munkahelyen és a családon belül is fontossá válik, illetve ha már szóba került a család, akkor a biztonságáért felelős Microsoft Family Safetyt is megemlítik. A részletes leírást itt találjátok meg.

2020. április 21-től tehát már Microsoft 365 néven lesz érdemes keresni az új Office 365-öt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.