Hirdetés

Office, drón, online reklámmentesség jár a PC World mellé



|

Valamint 1 TB tárhelyre és megannyi értékes ajándékra csaphat le az, aki most egy évre előfizet a PC World magazinra.

Hirdetés

Ismét közeledik az év vége és a karácsony, amely apropóján egy különleges, az elmúlt évek hagyományaihoz méltó PC World előfizetői ajánlattal készültünk olvasóiknak. Egy olyan csomagot sikerült összeraknunk, amely véleményünk szerint még a hamarosan induló Black Friday ajánlatokat is kenterbe verheti, hiszen az Office 365 Egyszemélyes szolgáltatás és az azzal járó 1 terabyte online tárhely áráért 12 PC World magazint is adunk, számos ajándékkal és teljes verzióval. Sőt, a prémium csomagba távirányítású drón, és választható ajándék hardver is került, az alapcsomag szoftvereivel egyetemben, így a teljes megtakarítás a több tízezer forintot is elérheti. Miért érdemes előfizetni a magazinra? Mutatjuk!

Olvasóink három különböző ajánlatból választhatnak. Minden régi és új előfizetőnk immár hetedik éve változatlan áron, 6960 forintos megtakarítással , 16 980 forintért fizethet elő magazinunkra, amely tartalmazza a 12 darab PC World magazint exkluzív tartalommal (videók, szoftvercsomagok, ajándék magazinok), PC World Plus-hozzáféréssel és minden hónapban teljes körű biztonsági csomaggal (például ESET és G Data), valamint az online segítségnyújtást a facebook.com/segelyvonal, segelyvonal.pcworld.hu címeken.  Sőt, a PC World Plus kulcsok aktiválásával, egy évig teljes reklámmentességet is adunk a PC World Online felületén.

Második lehetőségként ajánljuk év végi előfizetői akciónkat, amelynek exkluzív szoftvercsomagjában többek között egy egyéves Office 365 Personal-előfizetés is helyett kapott a legfrissebb Word, Excel és Outlook programokkal, valamint az 1 TB méretű online tárhellyel és egy professzionális particionálóval egyetemben. Az exkluzív csomag értéke így összesen 83 183 forint, de az alapcsomag mindössze 20 940 forintért a tiéd lehet. A teljes megtakarítás 62 243 forint, amelynek éves értéke a magazinhoz járó teljes verziókkal együtt elérheti a 200 000 forintot is.

Hirdetés

Harmadik lehetőségként ajánljuk prémium csomagunkat, amelybe nemcsak egy választható terméket raktunk, hanem minden prémium előfizetőnket garantáltan megajándékozzuk egy JY018 RC távirányítású drónnal is az alapcsomag szoftverválogatásán felül.

Megtetszett az ajánlat? További információt a a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.