Hirdetés

Okosabb és gyorsabb lett a Budapest GO applikáció



|

A BKK telefonos appját egy sor hasznos funkcióval bővítették.

Hirdetés

Jó hírről számolhatunk be a fővárosi közösségi közlekedést használóknak, ugyanis egy frissítés révén nemcsak gyorsabbá, hanem egyszerűbbé is vált a Budapesti Közlekedés Központ (BKK) applikációjának, a Budapest GO-nak a használata. Minderről a cég a cég weboldalán tájékoztatta a nyilvánosságot. Fontos, hogy aki nem használja az alkalmazás automatikus frissítését, annak ezt manuálisan kell megtennie, hogy igénybe vehesse a Budapest GO új funkcióit. 

A május 25-től elérhető frissítés felgyorsítja a jegyek, valamint a bérletek bemutatásának folyamatát, mégpedig egy új ikon segítségével.

Hirdetés

Ezen felül továbbfejlesztették az útvonaltervezési funkciót, amely mostantól könnyebben használható, akár úgy is, ha épp valamelyik járaton ülünk. Az útvonaltervező ugyanis mostantól pontosabb adatokat szolgáltat a várható érkezési időpontról, emellett nem irányítja a felhasználót a következő megállóig, és nem javasolja, hogy szálljunk fel a következő járatra, hiszen már eleve tudja, hogy éppen útban vagyunk a csatlakozás felé.

A BKK applikációja egyébként meglehetősen népszerű: 1,1 millió regisztrált felhasználója van, több mint 2,8 millió alkalommal töltötték le és 750 ezren már használták is jegy-, vagy bérletvásárlásra. Az okostelefonos alkalmazás nemrég elnyerte az iF Design Award nevű díjat, amellyel az év leginnovatívabb, esztétikai szempontból kiemelkedő termékeket ismerik el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.