Hirdetés

Okosórát is bemutat hamarosan a OnePlus



|

Márciusi rendezvényén a gyártó jó eséllyel nem csak a OnePlus 9-et villantja meg.

Hirdetés

Továbbra is az Apple dominál az okosórák (és általában véve az órák) piacán, de egyre több gyártó áll elő a saját megoldásával - mert hát egyértelmű, hogy van potenciál a viselhető eszközökben, és semmiképp nem baj, ha a márkák megpróbálják saját megoldásaikkal növelni a márkahűséget. 

Március 23-án fogják bemutatni a OnePlus 9-es szériát, és ezzel együtt debütálhat az óra is. Korábban megpróbálkoztak már az ötlettel, de 2016-ban el is kaszálták. 

Hirdetés

A gyártó azt találta ki, hogy fórumán megtippelteti a felhasználókkal, mi lesz az a terméke, ami "egészséges, pontos, és alvás közben is gondoskodik rólad", viszont azt kérte, hogy csak rossz válaszok (rajzok, renderek, leírások és videók) érkezzenek. A kilenc legkreatívabb válaszadó nyer egyet-egyet a tényleges eszközből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.