Hirdetés

Már mindenhonnan zenghet a Spotify



|

Az Amazon frissített, így a megfelelő hardveres feltételek esetén akár minden helyiségben a kedvenc dallamaink csilingelhetnek.

Hirdetés

Akinek esetleg több Amazon Echo hangszórója van otthon, tapasztalhatta, hogy a Spotify stream egyszerre csak egy egységre történhet, ám mindez már a múlté, mert megtörtént a változás. 

Hirdetés

Immáron több Echo is képes egyszerre nyomatni a Spotify számokat, így lakásunk több pontján is egyszerre élvezhetjük a fülünknek kedves muzsikákat. Akadhatnak, akik azt mondják, hogy "de hát ebben semmi új nincs, hiszen a többszobás Echo lejátszás már hónapok óta működik!". Igen, nekik is igazuk van, csakhogy a Spotify esetében mindez messze nem volt adott, mivel a szolgáltatás nem támogatta. 

Ahhoz, hogy a több hangszórós lehetőséget kihasználjuk, csoportokat kell létrehoznunk az Alexán belül, már amennyiben még nem lennének, és el kell neveznünk ezeket. Tételezzük fel, hogy készítünk egy "kamra" nevű csoportot, és ha ott kívánjuk megszólaltatni az Echo hangszóró(ka)t, csak annyit kell mondanunk Alexának, hogy "játszd Zámbó Jimmyt a kamra csoportban, a Spotify-ról", és lőn csoda, rögvest felhangzik a Bukott diák (vagy valami hasonló, lírai jellegű Jimmy örökzöld). 

Információk szerint nincs szükség külön manuális frissítésre a funkció használatához, hanem az a következő indításkor automatikusan rendelkezésre áll. Így lesz a világ egyre szebb hely. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.