Hirdetés

Egy kiégett nő, egy sztárrendező és egy okoskütyü a legújabb Apple videóban



|

Szerencsétlen még a liftből is alig tud kiszállni, aztán magára talál, és olyat tesz a lakásával, hogy még ő maga is megduplázódik.

Hirdetés

Létezik egy Spike Jonze nevű úriember, neki köszönhetjük többek között az A John Malkovich Menet és a Jackass: a Vadbarmok Támadása című filmek rendezését. Mindezek ismeretében sejthető, hogyha ez az ember Apple Homepod reklámot készít, akkor az bizonyára nem lesz hétköznapi. 

Hirdetés

Aki megnézi a négyperces filmecskét, első körben egy olyan hölggyel találkozik, akinek szemmel láthatóan teljesen elege van az életéből, mert ami az arcán van, az messze nem annyit mutat, hogy volt egy nehéz napja, hanem azt, hogy évek óta húzza az igát, és már nagyon elege van. Tegyük hozzá, hogy egyébként Tahliah Debrett Barnett, vagy ismertebb nevén FKA Twigs alakítja meglehetős beleéléssel, és egész jól átjön a képernyőn, hogy milyen kilátástalan dolog egyedül ülni otthon a kanapén, és jeges röviditalt kortyolgatni, ám itt jön a képbe az Apple Homepod, ami egyébként nagyon ügyesen háttérbe van tolva, de mégis tudjuk, hogy minden róla szól. Lássuk: 

Mi tehát a tanulság? Az, hogy egy 350 dolláros almás kütyütől sokkal jobb lesz az életed, és még a lakásod falait is úgy módosíthatod, ahogy akarod, sőt, ha kellően rázod magad, megjelenik a sosem látott ikertestvéred, és ketten bulizhattok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.