Hirdetés

Belefulladhat az Apple a nyakán maradt HomePod-okba



|

Nem elég, hogy az Apple lekéste az okoshangszórók korán induló trendvonatát, de még az is lehet, hogy a saját terméke sem vált ki túl nagy lelkesedést.

Hirdetés

Az Amazon és a Google már rég teljes gázzal fűti az okoshangszórók mozdonyát, ami füstöt, gőzt, és szikrát okádva száguld az eladott darabszámok vágányán. Épp ezért nem csoda, hogy az Apple is szeretne felszállni valamelyik állomáson, és lehetőleg elsőosztályú kocsira. 

Hirdetés

Ennek materializált formája az Apple HomePod, amiről nem is olyan régen egy terjedelmesebb cikkben azt írtuk, hogy a fanatikusok minden körülmények közt meg fogják venni. Ha így is lesz, jelen pillanatban úgy tűnik, az almás cég új termékeire oly jellemző hype ezúttal elmarad, és nem fognak napokkal előbb a boltok elé sátorozni a HomePodra kiéhezett tömegek. 

Jó, elismerjük, az indoklás eléggé teoretikus, de azért van benne ráció, ugyanis az alapvetés az, hogy az Apple előrendelői oldalán a kiszállítás dátuma még február 9, ami merőben szokatlan a cég esetében, hiszen minden egyes újdonságára úgy csapnak le a vevők, mintha nem lenne holnap. Ez pedig legtöbb esetben azt okozza, hogy a kiszállítás dátuma folyamatosan egyre későbbi időpontra csúszik annak megfelelően, hogy milyen mértékben özönlenek a megrendelések. 

Ugyanakkor az is meglehet, hogy csupán annyi történik, a potenciális vásárlók kivárnak, és szeretnék maguk kipróbálni a terméket valamelyik Apple közértben, hiszen mégiscsak egy új dologról van szó, ami a Cupertinóban székelő cégben alkalmazott gyakorlat szerint  nem túl olcsó. Vagy esetleg a közönség szeretne néhány tesztet olvasni, mielőtt több száz dollárral lesz szegényebb, de hamarosan úgyis minden kiderül, hiszen a február kilencek már a spájzban vannak.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.