Hirdetés

Itt a tökéletes vekker a dühösen ébredőknek



|

Természetesen jobb lenne légvédelmi ágyúval szétlőni a vekkert, de ha éppen nincs ilyesmi a háztartásban, másként is bosszút állhatunk rajta.

Hirdetés

Van néhány gyűlöletes dolog az ébredésben, amiből az egyik az, ha akaratunk ellenére történik, külső behatásra, mondjuk egy ébresztőóra által. Ilyenkor szívünk szerint ripityomra zúznánk a vekkert, de nem tesszük, mert kulturált, európai emberek vagyunk, aki inkább érvel, mint üt, ám szerencsére így is van lehetőség ellenérzésünk kimutatására. 

Hirdetés

A Mr. Wakey névre hallgató szerkezet egy pocakos kidobót ábrázoló ébresztőóra, és egészen addig nem hallgat el, míg fogjuk, és el nem dobjuk, vagy visszakézből le nem keverünk neki egy olyat, mint amilyet a megboldogult Mauónika showban a magából kikelt, Gyula névre hallgató kardoskúti lakos adott a mellette ülő fiatalembernek, amiért amaz bálákat gyújtogatott. Igen, pontosan ez a menete Mr. Wakey elhallgattatásának, ami képes arra, hogyha az erőhatás nem kellő mértékű, továbbra is lármázzon, ami egyébként nem rossz megoldás, hiszen ilyenkor kénytelenek vagyunk felkelni, hogy elnémítsuk. 

Attól pedig nem kell tartani, hogy az egységnek baja esik, hiszen a fontosabb alkatrészek mind-mind egy vastag szilikonházban laknak, ami kellő mértékben tompítja a fizikai kölcsönhatásokat, így másnap is ugyanolyan lelkesedéssel ébreszt, mint amilyennel 24 órával korábban. A Yanko Design leírása szerint Mr. Wakey arca pont azért tűnik olyan önteltnek, mint egy félmilliós feliratkozóval rendelkező tetszőleges honi YouTuberé, hogy felkeltse bennünk a dühöt, ami egyébként egyenes út a Sötét Oldal felé. Szóval aki nem szeretne ébresztőórák miatt egy szép napon szénné égni, majd pedig emiatt talpig fekete vasban ébredni, nagyon vigyázzon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.