Hirdetés

Van, amiben az LG lekörözheti a Samsungot



|

Vajon melyik piac az, amelyikre a másik nagy koreai gyártó is igyekszik belépni? Segítünk: hangos, okos, és ha kérdezed, válaszol. Néha akkor is, ha nem kérdezed.

Hirdetés

Nemrégiben írtunk arról, hogy az okoshangszórók piaca legalább olyan tempóban fejlődik, mint Észak-Korea atomrakétás lehetőségei, ezért nem csoda, ha minél többen próbálnak odaférni a fazékhoz. 

Hirdetés

Habár a szegmens legismertebb darabjaiként még mindig az Amazon Echo és a Google Home említhető, érdemes odafigyelni a többiekre, tekintve, hogy az LG a minap bejelentette, bizony szorítóba lép ő is. Teszi mindezt a Google Assistanttal megtámogatott ThinQ Speaker nevű hangszórójával, mellyel a CES-en találkozhat majd a nagyközönség. 

Jelenleg úgy tudni, hogy az LG kütyüje minden Assistant szolgáltatáshoz és adatbázishoz hozzáfér majd, és képes lesz a különböző felhasználókat hangjuk alapján felismerni, illetve az otthoni LG eszközöket vezérelni, amennyiben azok alkalmasak erre. Bővebbet majd a január 8-12 között Las Vegasban megrendezésre kerülő CES-en tudhatunk meg, de addig is érdemes megemlíteni, hogy ugyanott mutatja be rivális termékét a másik koreai óriás, a Samsung is, ám ők még nem tudják, valójában mikor szeretnének majd piacra lépni, szóval az LG a jelek szerint egyelőre lépéselőnyben van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.