Hirdetés

Már mosópor sem kell a mosáshoz



|

Hagyja a koszos ruhát másra, az elektrolízis az otthoni társa! - bár eme csodás rigmustól József Attila felsírna, de ettől még valós dologról írunk.

Hirdetés

Teljesen múltszázadi dolog mosóport használni a mosáshoz, mikor másfajta módon is tisztává varázsolhatjuk ruháinkat, ígéri a Washwow 2.0, amiből jól látható, hogy még csak nem is egy teljesen új dologról van szó. 

Hirdetés

Röviden úgy kell elképzelni a dolgot, hogy van egy műamyag dobozkánk, amit 6-8 órán keresztül töltve akár hatszor is használhatunk mosáshoz, amennyiben egy ciklust 20-25 percnek tekintünk. Az elektrolízis folyamatán alapuló tisztítás független mérések szerint a baktériumok 99,98 százalékát pusztítja el, miközben tényleg, egyetlen szemcsényi mosóport sem öntünk a ruhákhoz. 

A vezeték nélkül működő Washwow 2.0-nak egyetlen problémája van, mégpedig az, hogy jelenleg a közösségi kalapozás folyamatánál tart, ott viszont elég jól áll, tekintve, hogy a cikk írásának pillanatában még 37 nap van hátra a kampányból, ám a kívánt 12 750 dollár helyett máris 22 555-öt adtak össze a lelkes felhasználók. Alant egy olyan videót lehet megnézni a megoldásról, ami működés közben mutatja: ti vennétek ilyet a folyamatos mosópor-fogyasztás kiváltására?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.