Hirdetés

Ha csak egyetlen robotot engednél be az ágyadba, ő legyen az



|

Főleg, hogy nem is robotnak néz ki, sokkal inkább olyasminek, ami tényleg ágyba való. És igen, ez még mindig a PC World.

Hirdetés

Az elalvásnak többféle módja van, például akadnak, akik csak eldőlnek és már álomba is zuhantak, de olyanok is vannak szép számmal, akik bárányokat kénytelenek számolni. Utóbbiak figyelmébe ajánljuk a velük együtt lélegző okospárnát. 

Hirdetés

A Somnox egy olyan robot, amit valószínűleg szívesen viszünk magunkkal az ágyunkba, főleg azért, mert egyáltalán nem C3PO-ra hasonlít, hanem leginkább párnának néz ki, de ennél azért sokkal több. Már csak azért is, mert belsejében olyan csodadolgok kaptak helyt, mint egy gyorsulásmérő, hangérzékelő, és széndioxid szenzor. A derék felhasználónak pedig csak annyi a dolga, hogy elalvás előtt magához szorítja, és máris érezheti, hogy a Somnox vele együtt lélegzik, ami elvileg segít a relaxációban, és sokkal könnyebben esünk álomba. 

Működési elve az, hogy emberként automatikusan hozzáigazítjuk a légzésünket a párnáéhoz, ami leginkább akkor jöhet jól, ha zaklatottak, túlpörgetettek vagyunk elalvás előtt, ami valljuk be, a mai rohanó világban nem ritka állapot. A Somnox fejlesztői szerint vezérelvük az, hogy segítsék az alvást és az elalvást úgy, hogy ahhoz ne legyen szükség különféle gyógyszerekre, vagy gyógyhatású készítményekre.

Azt persze sajnos régóta tudjuk, hogy nincs ingyen ebéd, így az okospárnát sem kapjuk meg egy hálás kézfogásért cserébe: ára ugyanis 550 dollár, tehát nagyjából 140 000 forint, ami nem csekély összeg. Cserébe viszont olyan jól fogunk aludni, minta minden este bedobnánk három doboz 7 százalék körüli sört. És még fejfájás se vár minket másnap reggel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.