Hirdetés

Ez a kütyü túlélheti az emberiséget is



|

Kávéztni mindig és mindenhol kell, még olyan helyeken is, ahol egy átlagos eszközre ezer veszély leselkedik. De ezt a kávéfőzőt talán még egy gombafelhő se zavarná.

Hirdetés

Amikor a Makita nevét halljuk, akkor kapásból a 20. század elején alapított japán cég fúrógépei, fűkaszái, csavarbehajtói, fa-és fémipari eszközei jutnak eszünkbe, nem pedig egy kávéfőző. Márpedig a Makita ilyet is tud, igaz, nagyon könnyű összetéveszteni mondjuk egy szúrófűrésszel. 

Hirdetés

A CM501DZ (milyen szép szerszámszerű típusjelzés) egy olyan kávéfőző, ami még akkor is rotyogtat, mikor az atomvillanás után mindenki gőzzé vált, legalábbis a kinézete erre utal. A gyártó szerint a 18V BL1860 akkumulátor segítségével 640 milliliternyi kávé főzhető le, ami a japánok értelmezésében 5,3 pohár, ezzel pedig egy viszonylag függő melós már ki tudja húzni a munkanapot. 

A Makita úgy véli, a kávéfőző drótnélküli mivolta okán leginkább az építési területeken jön majd jól, de azzal a fura barkácsgép jellegű kinézettel már-már annyira steampunk, hogy egy modern otthon kellékeként is simán elképzelhető. Főleg azért, mert ára sem vészesen drága, hiszen az anyaországában 11 900 jenbe kerül, a már piacon lévő termék, mely napi árfolyamon 28 500 forintnak felel meg. Igaz, ezért a pénzért nem kapjuk meg az akkumulátort, ami nélkül csupán levélnehezék az egész eszköz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.