Hirdetés

Így tartsd szemmel a macskádat Skype-on keresztül



|

A kis kedvenced igényli a társaságot? Semmi gond, mert minimális beruházással ki tudod elégíteni az igényeit.

Hirdetés

Sokan tartanak lakásban macskát, kutyát, ám ezek a jószágok társas lények, és előfordulhat, hogy kissé befordulnak, ha nagyon magányosnak érzik magukat. Segítsünk hát rajtuk!

Hirdetés

Egy igen jó tanács szerint mindehhez csupán egy alap táblagép és egy Skype profil szükséges, a többit pedig elintézi a bámulatos modern technika. Nekünk annyit kell tennünk, hogy kutyánk, macskánk, kanárink, madárpókunk részére regisztrálunk egy accountot a Skype rendszerében, és felvesszük magunkat kapcsolatnak. Ezt nem szükséges tovább részletezni, hiszen mindenki csinálta már legalább egyszer, míg a hozzám hasonló notórius jelszó és felhasználónév elfelejtők többször is. Amint ez megvan, állítsuk be az "auto answer" funkciót, ami automatikus választ eredményez a bejövő hívásra. Menete: megnyitjuk a Skype-ot, majd pedig a menüben az Eszközökön keresztül a Beállításokat, ahol kiválasztjuk a Hívásokat, és a Videóhívásban nyomunk egy pipát az automatikus fogadásra. Legalábbis Windows alatt. 

Android esetében még egyszerűbb a metódus, hiszen a Beállításokon belül a Hang és videó pontban pipálunk, és meg is vagyunk. Fontos, és magától értetődő, hogy olyan helyre tegyük az eszközt, ahol háziállatunk könnyedén megláthatja, de nem tudja leverni. Innentől kezdve bármikor megjelenhetünk a feladatra befogott eszközön, kedvencünk pedig fejvesztve rohan, hogy találkozzon velünk, még ha csupán csak virtuálisan is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.