Hirdetés

Létezhet olyan csoda, hogy soha többé nem fogy el a vécépapír?



|

Ha beválik a rendszer, elfelejthetjük az olyan kellemetlen élményeket, amikor akció után jövünk rá, hogy nincs mivel tisztogatni alsó fertályunkat.

Hirdetés

A Target nevű cég egy olyan Bluetooth alapú szolgáltatás bétatesztjére keres felhasználókat, ami folyamatosan monitorozza, hogy mennyi papírtörlő, szappan, és vécépapír van odahaza, majd pedig ha azt tapasztalja, hogy fogyóban a készlet, automatikusan rendel. 

Hirdetés

A Target Fetch működése egyszerű alapokon nyugszik, ami azt jelenti, hogy a vécépapír orsója, a papírtörlő tartója, valamint a folyékony szappan szivattyúja mind-mind Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek, és szenzorokkal vannak felszerelve, melyekből az információk a megfelelő alkalmazásba futnak be. Az egyes szenzorok folyamatosan követik, hogy mennyi "anyagot" használunk fel, és egy megfelelő algoritmus kiszámolja az átlagos fogyást, ami alapján 10 nappal a készletek várható kiapadása előtt már figyelmeztet. Aki pedig nem akar a fogyással foglalkozni, az beállíthatja, hogy a rendszer automatikusan kérjen utánpótlást.

A bétatesztre Indiegogón keresik a jelentkezőket, átlagosan 40 dolláros költség mellett, és várhatóan októbertől jöhet az éles próba. Érdekesség, hogy az automatikus rendelést eddig csupán az Amazon tudta megoldani, és már 2015-ben lehetőség volt arra, hogy a wifin összekapcsolt eszközök élelmiszereket, háztartási cikkeket és egyéb termékeket rendeljenek maguktól. Ugyanakkor létezik az Amazon Dash Replenishment Service, mely lehetővé teszi, hogy a gyártók a termékeikbe beépítsék az automatizált megrendelési technológiát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.