Hirdetés

Újabb bútor az okosotthon-kütyük sorában: az ágy



|

Túl kemény matracok, megroppant ágyrácsok, kifeküdt teknők helyett akár fekvés közben is szabályozhatjuk,milyen legyen a felület. Szép álmokat!

Hirdetés

Tény, hogy alvási kényelmünk nagyon fontos dolog, ezért sokan vagyunk, akik inkább áldozunk többet a fekvőhelyünkre, minthogy reggelente fájós vállal, nyakkal, derékkal ébredjünk. Csakhogy akad olykor az ember életében olyan szituáció, amikor nem a saját ágyában tér nyugovóra, és előfordul, hogy nem a megszokott kényelmet kapjuk a hotelben, motelben, miegymásban. A YouBed erre kínál megoldást. 

Hirdetés

A svéd ágykészítő, a YouBed azt ígéri, hogy olyan fekhelyet gyárt le, mely kiküszöböli a kényelmetlenségeket, és mindenki úgy állíthatja be, ahogyan neki tetszik. Első pillantásra úgy néz ki, mint egy teljesen átlagos ágy bármely hotelben, ám ha közelebbről megnézzük, láthatjuk, hogy van hozzá hatgombos távirányító, mellyel saját kényelmünkre szabhatjuk, hogy csípőnk és vállunk mennyire legyen elsüllyedve, vagy éppen megemelkedve. Pont, ahogy az alábbi videón látható: 

A mágia tehát annyi, hogy két különböző réteget építenek be a keretbe, melyek egymástól függetlenül szabályozhatóak, pont, mint az autókban az állítható futómű (mármint azokban, amik bemutatókra járnak). Összesen 20 eltérő keménységi/lágysági fokozatot tud a YouBed terméke, és természetesen a habosított matrac anyaga is úgy készül, hogy hosszabb távon bírja az igénybevételt.

Fontos tudnivaló azonban, hogy nem a svédek az elsők ebben a szegmensben, hiszen létezik a Sleep Number által gyártott It Bed, mely úgyszintén lehetőséget biztosít arra, hogy saját profilnak megfelelően állíthassuk be. Csakhogy a YouBed annyival lényegesen előrébb tart, hogy miközben a matracon heverünk, a távirányítóval állíthatunk mindent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.