Hirdetés

Okosotthonos eszközökként kapnak új esélyt az elavult Samsung mobilok



|

A gyártó elkezdte kiterjeszteni Galaxy Upcycling programját.

Hirdetés

Rengeteg elektronikai hulladék keletkezik, ami a környezetnek nyilván nem tesz jót, de egyre több vállalat igyekszik tenni a helyzet javítása érdekében. Miután az Apple úgy döntött, nem rak töltőfejet és fülhallgatót okostelefonjai mellé, az androidos gyártók is követték a példáját, és ez már önmagában pozitív változásokat hozhat.

A Samsung most elindította Galaxy Upcycling at Home programját, egyelőre tesztjelleggel az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

A program célja, hogy új esélyt kapjanak a levetett mobilok, ne a szeméttelepen vagy a fiókban végezzék. Az elavult készülékeket a Samsung okosotthonos eszközökként hasznosítja: képesek például a gyereksírást érzékelni, vagy jelezni az okosizzóknak, hogy kapcsoljanak fel, ha odakint sötét van. Mindehhez csak egy szoftverfrissítésre van szükség, mely a SmartThings Labs-en keresztül érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.