Hirdetés

Okostelefonokhoz hozott gamepadet a Honor



|

A 2019-es gamescom alkalmából mutatta be a saját gamepad kiegészítőjét a Honor.

Hirdetés

A Németországban tartott, 2019-es gamescom alkalmából mutatta be a Honor a saját gamepad kiegészítőjét. Az eszköz az okostelefonok bal vagy jobb oldalára rögzíthető, és kontrollerként funkcionál. 

Hirdetés

A gamepad Bluetooth-on keresztül csatlakozik a mobilhoz, és saját 400 mAh-s akkumulátora van. A Honor azért is tartja fontosnak az eszközt, mert a felhasználóinak a 18 százaléka gamernek vallja magát.

Az újdonság a legtöbb játékot támogatja, de a gombok áttérképezhetőek, ha szükséges. 

A Honor Gamepad minden okostelefonhoz rögzíthető, nem csak a gyártó saját mobiljaival kompatibilis. Amikor a beépített akku lemerül, akkor USB-C-n keresztül tud energiához jutni a kiegészítő. Vagyis régi, microUSB porttal rendelkező mobilokhoz nem épp ideális a gamepad. 

Sajnos a vételárról és a megjelenési időről nem ejtett szót a Honor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.