Hirdetés

Okostelefonos segítség az ellazuláshoz



|

Egy okostelefon segítségével nap közben, vagy akár elalvás előtt is segítheted a relaxációd.

Hirdetés

Legutóbb megmutattuk, hogy miként teheted kellemesebbé az esti mobilozást, illetve hogyan követheted az alvási szokásaidat a megfelelő alkalmazással. Most arra világítunk rá, hogy egy okostelefon segítségével nap közben, vagy akár elalvás előtt is segítheted a relaxációd. A legjobb módszer az ellazulásra egy ilyen kütyüvel persze nem egy érdekes cikk vagy YouTube-videó lesz, hanem egy célszoftver, ami segít ellazulni, relaxálni, meditálni. Ezek mind különböző, ám megnyugtató hangokra, hanghatásokra építenek.

Hirdetés

Ezek nem csak a gondolataidat segíthetnek elcsendesíteni, de akkor is beválhatnak, ha rajtad kívülálló okokból a környezetedben egyszerűen nincsen csend. Az effajta zajgenerátorok beválnak annak, aki tévére alszik el, aki statikus zajtól nyugszik meg, de annak is, aki a kandalló tüzét vagy az erdő hangjait hallgatná. 

Ilyen például a klasszikusnak tekinthető Relax Melodies, amelyből egyébként van prémium, még többet kínáló verzió is. Beválhat továbbá a Pzizz, amelyet kifejezetten alváshoz optimalizáltak. A mixelésben és testre szabásban jeleskedik továbbá az A Soft Murmur is, amely négy alaphangból és hat extrából gazdálkodik. Ezekhez mindig ajánlott fülhallgatót használnod. 

Ha úgy érzed, hogy ezek a hangok kevésnek bizonyulnak, bevetheted a saját, relaxációs célra összeállított lassabb zenei kollekciódat is. Ha inkább streamelnél, akkor kézenfekvő választás a Spotify, amelynek a hatalmas kínálatában megtalálod a kiváló minőségű választottjaidat. Persze érdemes elkerülni a zavaró reklámokat, és inkább a prémium fiókot választani. Ha pedig offline hallgatnád a saját zenetáradat, akkor próbáld ki az AIMP nevű appot, ami ingyenes, nyílt forráskódú és könnyűsúlyú, letisztult felülete van. Válogathatsz továbbá a korábbi ajánlásaink közül is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.