Hirdetés

Okostükörbe költözik az Android



|

Rendes Android rendszert futtat a Capstone Connected Home okostükre, amit a CES-en mutattak be.

Hirdetés

Az okosotthonok korában lassan elvárható, hogy minden okos legyen. A vízforraló, a hűtő, a világítás, a hangszóró, a tévé, a sütő... Az idei CES-en is sok effajta termék és szolgáltatás látható. Mi hiányzik még a jövő okosotthonába?

Hirdetés

A Capstone Connected Home szerint egy okostükör. Első ránézésre ez is csak egy normál tükör, azonban a felszín alatt egy kijelző is rejtőzik

Míg a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztensekre építő okoskijelzők egyedi rendszereket használnak, addig ez az új okostükör normál Androidot futtat, és hozzáfér a Play Áruház tartalmaihoz is. A Google Assistant is teljes támogatást kapott, vagyis hangutasítások is vannak. Persze a tükör azért érintésekkel is irányítható (ennek eredménye és az ujjlenyomatos külső persze már egy másik kérdés). 

A gyártó már idén piacra dobná az okostükröt, több eltérő méretben és kiadásban. A vételárakról nem volt szó sajnos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.