Hirdetés

Október 17-én, nagy újdonsággal érkezhet a OnePlus 6T



|

A dátum még nem hivatalos, de az már igen, hogy kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót kap a OnePlus 6T.

Hirdetés

Rengeteg pletykát hallottunk már arról, hogy a OnePlus 6T ezúttal is az Oppo legutóbbi csúcsmobiljára üt majd, és már kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval, valamint tripla hátlapi kamerával jelenik meg. 

Hirdetés

A OnePlus most hivatalosan is megerősítette, hogy tényleg képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót kap az új modell. Ennek a funkciónak a neve Screen Unlock lesz. 

A OnePlus arról is árulkodott, hogy miként érinti majd ez a dizájnt és a mindennapi használatot. Közzétett továbbá egy képernyőképet is az új zárolt kijelzőről, ami egyértelműen utal a szenzor helyére. Érdekes módon egy konkrét dátumot is kaptunk, ami valószínűleg célzás a bemutató időpontjára. Ez alapján a OnePlus 6T október 17-én debütál. 

Az október 17. azért is valószínű időpont a bemutatóhoz, mert teljes mértékben passzol a OnePlus elmúlt években látott menetrendjéhez. A OnePlus 3 és 3T június 14-én és november 15-én mutatkoztak be, a OnePlus 5 és 5T június 20-án és november 21-én. A OnePlus 6 május 16-án jött, tehát az október 17. teljesen logikus választás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.