Hirdetés

Október 4-én jön a Google Pixel 2



|

Erről egy hirdetőtáblán árulkodott a Google - a Pixel 2-t a Pixel XL 2 kíséri majd.

Hirdetés

Egy bostoni hirdetőtábla arról árulkodott, hogy mikor mutatja be a Google a következő okostelefonjait. A felirat csak annyit mond, hogy kérj többet a mobilodtól. 

Hirdetés

Lentebb a többszínű G betű látható, ami a Google logója, majd egy október 4-i dátum. Nem kell sokat agyalni ahhoz, hogy eljussunk a Pixel 2-höz. 

A Pixel 2 a tavalyi Pixel és Pixel XL folytatása lesz, elvileg megint az HTC gyártja, 5 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzővel. Belül egy Snapdragon 835-ös lapka (a Qualcomm nem ad frissített chipet a Google-nek, amely így versenyhátrányban lesz jövő tavasztól) lehet Adreno 540-es GPU-val és 4 GB RAM-mal, valamint 64 vagy 128 GB tárhellyel. A 12 megapixeles hátlapi kamera (nem dupla) elektronikus stabilizálást kap, optikait nem. Újítás lehet viszont az IP68-as vízvédettség, valamint a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó hiánya. A dobozban tehát lesz egy USB-C-s adapter. 

A Pixel 2 már Android 8.1-gyel jelenik majd meg, a Google Lens alkalmazással együtt. 

A Pixel XL 2-t eközben az LG gyárthatja, a V30 mintájára, 18:9-es képernyővel és vékony kávával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.