Hirdetés

Október 4-én jönnek a Google Pixel 3 okostelefonjai



|

Egy reklám már most megszellőztette, hogy pontosan mikor debütálnak a Google legújabb okostelefonjai.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban csend volt a zászlóshajók piacán, azonban a Galaxy Note 9 augusztus 9-i bemutatójával indul a következő dömping. 

Hirdetés

Elvileg az IFA kiállításon jön a Sony Xperia XZ3, majd szeptember elején debütál az Apple idei három iPhone készüléke is. Nem kizárt, hogy villant valamit a OnePlus (egy 6T készüléket), vagy, hogy szeptemberben megérkezik a Xiaomi Mi Mix 3, illetve az LG V40 ThinQ is. Azt még nem tudni, hogy a Google és a Huawei újdonságai mikor debütálnak, de az eddigi menetrend szerint októberre számíthatunk. 

Egy, a FameBit online marketingplatformon közzétett kanadai reklám miatt azonban már tudjuk, hogy a Google Pixel 3 és Pixel 3 XL okostelefonjai október 4-én debütálnak. 

Elvileg az új zászlóshajókat a Pixel Watch okosóra és talán a második-generációs Pixel Buds fülhallgató mellett egy frissített Pixelbook laptop is kísérheti. Nem kizárt egy új okoshangszóró vagy VR-headset sem. 

Apró érdekesség, hogy a Pixel 2 és a Pixel széria is október 4-én mutatkoztak be, vagyis a szivárgás abszolút hihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.