Hirdetés

Október 5-én jön a Google Pixel 2



|

Állítólag Qualcomm Snapdragon 836-os lapka lesz az új Google okostelefonban.

Hirdetés

Sok renderelt képet láttunk már a Google Pixel 2-ről és a Pixel XL 2-ről, illetve információkból is rengeteg szivárgott ki az okostelefonokról. Evan Blass pedig már azt is tudja, hogy mikor mutatja be ezeket a Google. 

Hirdetés

A bemutató dátuma október 5., de ha ennyi nem lett volna elég, akkor az általában megbízható Evan Blass azt is kiderítette, hogy a következő-generációs Pixelekbe már a Qualcomm Snapdragon 836-os lapkája kerül. 

Ezt a chipet még nem mutatta be a Qualcomm, de minden bizonnyal a Snapdragon 835 felújított kiadása lesz, valamivel nagyobb teljesítménnyel és jobb hatékonysággal. 

Érdekesség, hogy tavaly október 4-én rántotta le a leplet a Pixelről és a Pixel XL-ről a Google. 

A Pixel 2-t elméletileg az HTC gyártja, 5 hüvelykes kijelzővel, míg a 6 hüvelykes Pixel XL 2-t az LG. Ezúttal kinézetben is eltér majd a kettő, a nagyobb modell ugyanis közel keret nélküli kijelzőt kaphat, szemben a vaskos kávával rendelkező Pixel 2-vel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.