Hirdetés

Október végén jöhet a Honor Magic 2



|

Október 26-án mutatkozhat be az előcsúsztatható kamerával dolgozó Honor Magic 2 okostelefon.

Hirdetés

A Huawei még az IFA kiállítás környékén villantatta meg a Honor Magic utódját, a Honor Magic 2-t. A konkrét bemutató dátumát azonban nem árulta el. Ez most megváltozott, egy kedvcsinálóból ugyanis kiderült, hogy október 26-án debütál az új modell. 

Hirdetés

A Honor Magic 2 gyakorlatilag keret nélküli kijelzővel újít, amelynél csak alul van egy kisebb káva. Felülről viszont eltűnt, ugyanis már kamera sincs az előlapon. Ezt a képernyő alá rejtették, és kézzel lehet előcsúsztatni. Alapvetően az Oppo Find X-et másolja a Huawei, de itt nem motor mozgatja a készüléket. 

Az új Honor készülék további érdekessége lesz a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó, illetve az, hogy a Mate 20 és a Mate 20 Pro után ebbe is az új, 7 nm-es Kirin 980-as chip kerül. A legújabb, 40 wattos gyorstöltési technológiát is támogatja majd az eszköz. 

Árakról sajnos nincs hír, de mivel a Honorról van szó, ezért a fejlett technológia ellenére minden bizonnyal versenyképes összeg kerül az árcédulára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.