Hirdetés

Októberben jön iPadekre az Adobe Illustrator



|

Az Adobe grafikusoknak szánt programját sikerrel átültette az Apple táblagépére is.

Hirdetés

Az Apple App Store-jában immáron előrendelhető az Adobe Illustrator iPadekre szánt verziója, és várhatóan október 21-én mindenki számára elérhetővé is válik. Azt már rég tudtuk, hogy az Adobe elhozná az Apple táblagépekre ezt a szoftvert, a kérdés már csak az volt, hogy pontosan mikor szeretné ezt megtenni. Az Adobe MAX egy három napos virtuális konferencia lesz, amin az Adobe  szoftverjeinek újdonságairól beszél majd, a debütálás pedig pont ennek második napjára esik.

Hirdetés

Az előrendelési kiírás ellenére a felhasználók nem tudják önálló termékként megvásárolni a szoftvert. A többi Adobe termékhez hasonlóan ez is csak előfizetéses alapon szerezhető meg, így aki az Adobe Creative Cloudra előfizet, annak 63,49 eurójába kerül majd havonta, hogy elérje a cég termékeit, asztali és mobilos környezetben.

Elképzelhető, hogy a megjelenéskor önálló árazást is kap in-app vásárlás formájában a program, de erről még nincs információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.