Hirdetés

Olcsó, de így is 18:9-es kijelzőt kapott az Alcatel 3C



|

Mindössze 130 euróba kerül a 6 hüvelykes kijelzővel és Android Nougat rendszerrel szerelt újdonság.

Hirdetés

A TCL nemrég megerősítette, hogy az idei MWC-n több új okostelefont is bemutat, az Alcatel 5, Alcatel 3 és Alcatel 1 szériákon belül. Akkor az Alcatel 5, Alcatel 3V és Alcatel 1X modelleket említették meg konkrétan, most azonban már a showt megelőzően előálltak egy újdonsággal. 

Hirdetés

Ez lett az Alcatel 3C, a gyártó első készüléke, amely már 18:9-es kijelzőt kapott. Az eszközt Olaszországban mutatták be, és elméletileg már a hónap végére kapható lesz Európában, 130 euróért. 

A visszafogott tudású készülék azért középkategóriás funkciókat is kínál, így például hátulra helyezett ujjlenyomat-olvasót, 6 hüvelykes, 1440 x 720-as kijelzőt és a már említett 18:9-es képarányt. 

Belül egy 4-magos, 1,3 GHz-es MediaTek MT8321 chip kapott helyet, 1 GB RAM és 16 GB tárhely társaságában. A kamerák 8 és 5 megapixelesek, az akku 3000 mAh-s. A dual-SIM-es Alcatel 3C gyárilag Nougat rendszert futtat, és feketében, kékben és arany színben létezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.