Hirdetés

Olcsó és közönségkedvenc mobillal újíthat az Apple



|

A jövő év elején érkezhet meg az iPhone 8 készülékházba bújtatott, modern hardverekkel szerelt iPhone SE 2.

Hirdetés

Az iPhone SE 2016-ban érkezett meg, kompakt és ártakarékos megoldásként, az iPhone 5 házában, modernebb belsővel és az iPhone 6S kamerájával. Azoknak szólt, akik kicsi és kedvező árú iPhone-t akarnak. 

Hirdetés

Az utódról már évek óta pletykálnak, mindeddig azonban nem érkezett meg. Az Apple ügyeit mindig pontosan megjósoló Ming-Chi Kuo most azonban azt mondja, hogy 2020 első negyedévében megjelenik végre az iPhone SE 2. 

A jelentése szerint az új modell olcsóbb lesz a 699 dolláros iPhone 11-nél, és az Apple nagyon takarékosra veszi a fejlesztéseket. Ennek eredményeként az iPhone 8 készülékházát hasznosítják, de belülre már A13 Bionic chipet építenek. 

Ezzel az Apple két legyet üthet egy csapásra: kivonhatja a forgalomból az iPhone 8 szériát, de közben frissítési lehetőséget adhat annak a 100 millió felhasználónak a kezébe, aki még a koros iPhone 6 és 6 Plus modelleket használja (ezek már iOS 13-ra sem frissülnek). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.