Hirdetés

Olcsó és vezeték nélküli fülhallgató lett a Xiaomi Redmi AirDots



|

Kínában mindössze 15 dollárnak megfelelő összegért hozzá lehet jutni a teljesen vezeték nélküli Redmi AirDots fülhallgatóhoz.

Hirdetés

Néhány éve érkeztek meg az első valóban vezeték nélküli fülhallgatók, és igen drágák voltak. Dollárban számolva a Gear IconX a megjelenésekor 200-ba került, az Apple AirPods 159-be. Hazánkban az árak még magasabbak. 

Hirdetés

Az utóbbi bő egy évben azért érkezett pár olcsóbb alternatíva. A kínai Xiaomi most azonban bemutatta az eddigi valószínűleg legolcsóbb megoldást a kategóriában. Itt az új Redmi AirDots, ami valóban vezeték nélküli fülhallgató, és Kínában mindössze 15 dollárnak megfelelő összegért hozzá lehet jutni. 

Az új AirDots támogatja a Bluetooth 5.0-t, illetve mindkét egység 40 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A Xiaomi szerint ez akár 4 órás üzemidőt is lehetővé teszi, legyen szó zenehallgatásról vagy hívások kezeléséről. 

Van a dobozban egy töltőtok is, amiben 300 mAh-s akku van. A Xiaomi szerint ez kétszer is képes feltölteni a fülhallgatókat, csak azután van szükség a tok újratöltésére. Elvileg szünetekkel így 12 órát bírnak a fülhallgatók út közben. 

A Xiaomi újdonsága érintésérzékeny, illetve a Google Assistant is elindul egy dupla koppintásra. Azt sajnos nem tudni, hogy Kínán kívül mikortól lesz kapható a Redmi AirDots. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.