Hirdetés

Olcsó lesz a Xiaomi legújabb 108 megapixeles kamerás mobilja



|

A tippek és szivárgások alapján 300 euró alatti árcédulát kap a Xiaomi Mi 10T Lite, amibe régiótól függően 64 vagy 108 megapixeles kamera kerül.

Hirdetés

Sok szivárgás volt mostanában a Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro mobilokról, és elég valószínű volt az is, hogy lesz Mi 10T Lite. A Digital Chat Station meg is szellőztette, hogy Kínában már hitelesítettek egy újabb 5G-s Xiaomi modellt, ami a már többször emlegetett Gauguin lehet, konkrétan pedig a Xiaomi Mi 10T Lite-ról van szó. Azt pedig a Xiaomi spanyol leányvállalata harangozta be a hónap elején, hogy a Mi 10 széria hamarosan egy 5G-s, 300 eurónál is olcsóbb taggal bővül majd. 

Hirdetés

A rejtélyes mobilba elvileg Snapdragon 768G chip kerül, 64 vagy 108 megapixeles fő kamerával. A Mi 10T Lite még szeptemberben megérkezhet, azonban a nagy számok ellenére érdemes óvatosan kezelni, a Xiaomi, a Redmi és a többi kínai gyártó ontják magukból a papíron elképesztő számokkal dobálózó okostelefonokat, amik a gyakorlatban viszont nem érnek fel a prémium kategóriához. 

Szokás szerint most is rengeteg átcímkézés várható a nemzetközi és a kínai modellek, valamint a Xiaomi, Redmi és Poco márkák között. Az FCC legfrissebb adatai szerint ráadásul csak a kínai változat kap 108 megapixeles kamerát, a nemzetközibe 64 megapixeleset építenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.